Professionelt værksted tilbyder renovering af bremsecaliper

Har du brug for professionel hjælp til renovering af bilens bremsecaliper? Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Bremsegården i Tilst har vi gennem mange år oparbejdet stor erfaring med at håndtere og renovere caliper og bremsecylindere. Vi kan derfor servicere ethvert køretøj. Vi hjælper typisk kunder fra Brabrand, Aarhus C, Risskov og omegn.

Bremsecaliperen er en bremseenhed, der overfører og ændrer det hydrauliske tryk i bremsevæsken. Caliper inddeles i typerne fast caliper og glide caliper, og begge typer anvendes på skivebremser.

Ved hvert hjul sidder en bremsecaliper, der omslutter en del af bremseskiven. I caliperhuset sidder fra to op til otte hydraulisk aktiverede stempler, der presser bremseklodserne ind mod skiven fra hver side, når bremsen bliver aktiveret. Bremsecaliperen er dermed en vigtig del af ethvert køretøj.

Vi kan renovere enhver form for bremsecaliper

Vi er et caliperværksted med mange års erfaring, og derfor kan vi renovere alle former for caliper til person- og varevogne. Vi har desuden erfaring med veteranbiler, lastbiler og entreprenørmaskiner. Du må derfor aldrig holde dig tilbage med at kontakte os, hvis din bremsecaliper skal renoveres.

Renovering af specialcaliper udfører vi hurtigt og effektivt, så du ikke skal undvære din bil i længere tid. Vores reservedelslager er omfattende, hvilket sikrer os, at vi kan løse mange forskellige opgaver. Vi sælger desuden nye bremsecalipere til alle vogntyper.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Skal vi renovere din bremsecaliper? Så er du til hver en tid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig, hvor du også kan høre mere om vores priser.

Du kan kontakte os på telefon 86 22 45 44 eller e-mail bremsegaarden@mail.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du kan også udfylde nedenstående kontaktformular:

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bremsegården i Tilst ApS

​Sintrupvej 11B, 8220 Brabrand - Find vej

​CVR: 30811356

Kontakt os

Tlf.: 86 22 45 44
E-mail: bremsegaarden@mail.dk

Åbningstider

Mandag - fredag: 07.00 - 16.00​

​Weekend: Lukket