Professionelt værksted tilbyder renovering af bremsekaliber

Har du brug for professionel hjælp til renovering af bilens bremsekaliber? Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Bremsegården i Tilst har vi gennem mange år oparbejdet stor erfaring med at håndtere og renovere kaliber og bremsecylindere. Vi kan derfor servicere ethvert køretøj. Vi hjælper mange kunder fra Brabrand, Aarhus C, Risskov og omegn, men har også kunder i resten af landet.

Hvad er en bremsekaliber?

Bremsekaliberen er en bremseenhed, der overfører og ændrer det hydrauliske tryk i bremsevæsken. Kaliber inddeles i typerne fast kaliber og glide kaliber, og begge typer anvendes på skivebremser.

Ved hvert hjul sidder en bremsekaliber, der omslutter en del af bremseskiven. I kaliberhuset sidder fra to op til otte hydraulisk aktiverede stempler, der presser bremseklodserne ind mod skiven fra hver side, når bremsen bliver aktiveret. Bremsekaliberen er dermed en vigtig del af ethvert køretøj.

Vi kan renovere enhver form for bremsekaliber

Vi er et kaliberværksted med mange års erfaring, og derfor kan vi renovere alle former for kaliber til person- og varevogne. Vi har desuden erfaring med veteranbiler, lastbiler og entreprenørmaskiner. Du må derfor aldrig holde dig tilbage med at kontakte os, hvis din bremsekaliber skal renoveres.

Renovering af specialkaliber udfører vi hurtigt og effektivt, så du ikke skal undvære din bil i længere tid. Vores reservedelslager er omfattende, hvilket sikrer os, at vi kan løse mange forskellige opgaver. Vi sælger desuden nye bremsekalibere til alle vogntyper.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Skal vi renovere din bremsekaliber? Så er du til hver en tid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig, hvor du også kan høre mere om vores priser.

Du kan kontakte os på telefon 86 22 45 44 eller e-mail bremsegaarden@mail.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du kan også udfylde nedenstående kontaktformular:

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bremsegården i Tilst ApS

​Sintrupvej 11B, 8220 Brabrand - Find vej

​CVR: 30811356

Salgs- & Leveringsbetingelser

Kontakt os

Tlf.: 86 22 45 44
E-mail: bremsegaarden@mail.dk

Åbningstider

Mandag - torsdag: 07.00 - 16.00​

Fredag: 07.00 - 14.30

​Weekend: Lukket