Vi tilbyder renovering, udskiftning og salg af topstykke

Skal dit topstykke renoveres eller udskiftes? Så ordner vi gerne arbejdet for dig. Hos Bremsegården i Tilst har vi mange års erfaring på området, og derfor kan vi varetage mange forskellige opgaver. Vi servicerer primært kunder fra Brabrand, Aarhus C og Risskov, men kunder i hele Jylland er naturligvis også velkomne hos os.

Topstykket er den øverste del af en forbrændingsmotor, eksempelvis en almindelig bilmotor. Topstykkets funktion er at lede luft/benzindampe ind i motorens cylindere og efter forbrændingen lede udstødningsgassen ud. Topstykket er en af benzinmotorens hovedelementer.

Bremsegården renoverer og udskifter alle former for topstykker. Vi kan for eksempel renovere topstykket på veteranbiler, hvilket blandt andet er aktuelt, hvis du ønsker, at din bil skal køre blyfrit. Desuden tilbyder vi trykprøvning og planslibning af topstykker, manifolde, motorblokke med mere.

Vi har et topstykke til alle slags køretøjer

Grundet vores mangeårige erfaring på området er vi i stand til at løse både simple og mere komplicerede opgaver. Vi tager altid dig med på råd, hvor vi vejleder dig om, hvad der er den bedst mulige løsning til dit køretøj.

Vi leverer naturligvis nye topstykker, hvis det ikke tjener noget formål at renovere det gamle topstykke. Vi forhandler derudover også pakningssæt til topstykket såsom toppakninger, slibesæt og bolte. Vi kan også tilbyde planslibning af topstykker i forbindelse med reparation af det. Du bør således aldrig tøve med at kontakte os for hjælp. 

Kunne du tænke dig flere informationer?

Skal bilens topstykkeudskiftes? Eller er der blot brug for en tilspænding? Uanset hvad står vi klar til at løse opgaven professionelt og til en god pris.

Vi kan kontaktes på telefon 86 22 45 44 eller e-mail bremsegaarden@mail.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

Du kan også udfylde nedenstående kontaktformular:

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bremsegården i Tilst ApS

​Sintrupvej 11B, 8220 Brabrand - Find vej

​CVR: 30811356

Salgs- & Leveringsbetingelser

Kontakt os

Tlf.: 86 22 45 44
E-mail: bremsegaarden@mail.dk

Åbningstider

Mandag - torsdag: 07.00 - 16.00​

Fredag: 07.00 - 14.30

​Weekend: Lukket