Vi tilbyder service og reparation af kardanaksel

Skal din kardanaksel udskiftes eller renoveres? Så er der professionel hjælp at hente lige her. Bremsegården i Tilst har et kardanværksted til rådighed, hvor vi kan varetage alle opgaver. Vi står primært til rådighed for kunder fra Brabrand, Aarhus C, Risskov og omegn.

En kardanaksel er en aksel til kraftoverføring, som er forsynet med kardankryds. Kardanaksler forekommer blandt andet i personvogne og varevogne, busser og lastbiler samt i forskellige påhængskøretøjer til traktorer og andre erhvervskøretøjer og landbrugsmaskiner.

Vi udfører alle typer opgaver inden for Kardan-reparation og afbalancering for private kunder og erhvervskunder.

​Professionel afbalancering af kardanaksel hos os

Vi har mange års erfaring i faget, og vi kan derfor klare de fleste opgaver. Du kan med andre ord trygt lade os stå for enten service, reparation eller afbalancering af din kardanaksel. Vi garanterer dig veludførte løsninger, som du kan få glæde af i mange år.

Når du samarbejder med vores værksted, er du desuden sikret en konkurrencedygtig pris, uanset hvilken opgave vi skal løse for dig. Vi arbejder effektivt, men naturligvis altid grundigt, så du ikke skal undvære din bil i længere tid end højst nødvendigt. 

Skal vi hjælpe dig?

Skal vi kigge på din kardanaksel? Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os allerede i dag. Vi står klar til at løse enhver opgave. 

Du kan kontakte os på telefon 86 22 45 44 eller e-mail bremsegaarden@mail.dk, så hører du fra os snarest muligt. 

Du kan også udfylde nedenstående kontaktformular:

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bremsegården i Tilst ApS

​Sintrupvej 11B, 8220 Brabrand - Find vej

​CVR: 30811356

Salgs- & Leveringsbetingelser

Kontakt os

Tlf.: 86 22 45 44
E-mail: bremsegaarden@mail.dk

Åbningstider

Mandag - torsdag: 07.00 - 16.00​

Fredag: 07.00 - 14.30

​Weekend: Lukket